tisdag 26 april 2011

Problem med Apprecensioner-sidan + allmän info

Under de två senaste dagarna har vi haft lite problem med sidan "Apprecensioner", blivit enormt stora mellanrum, bilder har inte kommit upp som de ska osv. Vi har gjort vad vi kunnat för att lösa problemet men hittills ser det konstigt u på den sidan. Men det hindrar ju inte Er från att läsa den sidan utan det är bara att scrolla ¨neråt tills man kommer till texten. Varför dessa komplikationer uppstår är fortfarande okända men vi hoppas att sidan ser normal ut inom de senaste dygnen. Ville bara säga det så att ni inte går och undrar varför det ser ut si och så.


Annars då, jo sajten flyter på som vanligt - idag kommer det upp ett inlägg, eventuellt två. Dessutom så har vi en intervju inplanerad med en känd och trevlig person som vi hoppas ska gå bra. 


Sedan är det ju så att vi försöker anpassa oss efter era önskemål, idén med sajten är ju att hjälpa Er därute, med apps som ni inte vågat testa eller bra Cydia tweaks till exempel, och för att kunna hjälpa Er behöver vi era synpunkter, önskemål, tips mm. och därför - TVEKA INTE ATT MEJLA!! :)


swedishiphone@hotmail.se  

Vi kollar mejlen dagligen så det finns ingen risk att mejlet blir liggande i inboxen.


Yes, och sedan var det en sak till, TIPSA POLARNA; SLÄKTEN; GRANNARNA och Gud vet vad - ju mer folk, desto bättre motivation och bättre update :)
Aja, nu ska vi inte störa er mer, ny recension kommer inom en halvtimme så CHECK OUT :)


/SwedishiPhone T.E.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna!