söndag 8 maj 2011

OvenBreak Infinity - en ren besvikelse

För det mesta så recenserar vi apps som vi vill rekommendera och diggar men den trenden kommer vi bryta då och då med appar som vi INTE tycker ni ska ladda ner, vi blir lite försökskaniner över det hela ;) Så ni slipper slösa pengar på något som ändå deletas förr eller senare. Okej, första appen till "rakning" är OvenBreak Infinity!


                                        Apprecension - OvenBreak Infinity

Ett spel som vi inte tycker levererar som den egentligen har kapacitet att göra. Appen är ett ganska välkänt banspel och för det mesta helt okej på skoj-skalan men det som gör appen till en besvikelse är det utbud som finns. Att spelet bara bygger på en enda sak; att klara banorna med dess enformiga stil. Det vi eftersöker är kanske något arcademode, där man kanske ska samla ihop så mycket poäng som möjligt eller kanske ett multiplayer-mode där man kan möta andra lirare live som Doodle Jump införskaffat. Dessa två förslag borde inte vara så svåra att fixa; vi menar kostar appen 15 riksdaler, då ska den minsann vara värd priset på alla sätt och vis. 


Okej om vi lämnar kritiken för en stund; vad går spelet ut på då?


Man är en "levande" pepparkaka som ska samla ihop bokstäver bl.a och ta sig så långt som det krävs, kanske låter det FÖR enkelt.. Nej då, ett antal hinder försöker försvåra pepparkakans situation såsom hängande kycklingar(?) och spikar. Om dem lyckas... Njaa... när man väl kommit in i spelet så är hindrena bara en munsbit.. Och det säger väl lite om hela spelet faktiskt; En munsbit som inte är alltför god att äta..OvenBreak Infinity


Pris: 15 kr
+ Spelnamnet(Låter grymmare än själva innehållet)
- Litet utbud, småtråkig design, högt pris
Utvecklare: Devsisters
SiP's betyg: 2/5

Och just nu, försvinner detta spel ur mina hemskärmar... ;)

/SiP T.E.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna!