måndag 9 maj 2011

Tävling - Vinn valfritt skal från iPhoneskal.se!

Vi arrangerar en tävling där man har chans att vinna valfritt skal för max 500:-,i samarbete med www.iPhoneskal.se


Hur gör man för att vara med och tävla?


Jo, man länkar www.iPhoneskal.se och det skal man vill vinna och skriver en motivering varför man ska vinna och skriver att man är med i DENNA tävling på sin Blogg/Hemsida/Facebook(Alltså skriver ett inlägg). Sedan kommenterar man detta inlägg att man är med och skickar en länk till sajten man skrivit sitt bidrag på. 


Regler:


*Allt ovanstående måste finnas med i ditt tävlingsbidrag, annars kommer bidraget diskvalificeras(inte kunna var med och vinna).


*Skriver man sitt bidrag på Facebook(om man inte har en blogg/hemsida) så krävs det att man är vän med vår sajt-facebookprofil, Simon SwedishiPhone SiP eller har en officiell profil utan sekretess, och mejlar Oss ert facebooknamn eller skriver i en kommentar.


*Endast ett bidrag per person


*Era chanser ökar att vinna om ni tipsar 3 personer om tävlingen, be de skriva med ert namn i deras bidrag. Exempel "Tipsare: XX" som man skriver i slutet av sitt bidrag.
Övrig info:


Denna skaltävling håller på i en vecka, avslutas på måndagen den 16 maj kl. 23.00. Bidragen kollas upp och vinnaren väljs torsdagen den 19 maj. Vi kommer skriva ett inlägg om vem som vunnit och kommer sedan kontakta vinnaren om kontaktuppgifter och dubbelcheck med skalet ni ville ha så skickar vi in informationen till www.iPhoneskal.se som sedan skickar skalet till er!


Självklart kan man ha en iPod eller HTC te.x, denna tävling gäller ju inte enbart iPhoneanvändare. Checka in www.iPhoneskal.se för att se vilka skal till vilken produkt som finns. 


Frågor?Oklarheter? Kontakta Oss på swedishiphone@hotmail.se eller på Facebook! 


Lycka till!


/SiP T.E.A.M

2 kommentarer:

 1. Uffes Saker och Ting
  www.uffessakerochting.se
  En kul och toppen E-butik med massa roliga saker.
  Fri och suppersnabb leverans.
  Lycka till. -Lena

  SvaraRadera
 2. Jag är med och tävlar! Mejlade mitt facebookinlägg :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!