torsdag 28 april 2011

The impossible game

           VARNING FÖR BEROENDE FRAMKALLANDE SPEL

Det här är ett spel som verkligen gör en beroende. Spelidén är väldigt enkel. Och man fattar direkt vad som gäller. Men det är hur svårt som helst att klara spelet.  Man kan sitta i timmar för att försöka klara spelet. 
        

onsdag 27 april 2011

5 snabba appreviews

Istället för att skriva långa romaner om apparna så tänkte vi skriva korta recensioner. Apparna är slumpvis valda och det är blandade priser, check out!

Google Översätt

Förklaring behövs inte.
Pris: Gratis

Aapl

En app som visar artiklar som har med Apple,iPhone mm och göra från olika sajter och bloggar.
Pris:Gratis

Dassboken

Grymt rolig app som uppskattas när du är på muggen. Sköna historier, lustiga vitsar och en massa garv garanteras!
Pris: 7 kr

LSED

Namnet står för Learn Something Every Day och som det antyder; lär dig något varje dag och i detta fall halvt onödig men dubbelt så rolig info;)
Pris:Gratis

Rotate Mojo

Fotoapp som roterar dina foton. Smart app!
Pris:Gratis

Fem snabba kommer ut lite då och då!

/SwedishiPhone T.E.À.M

tisdag 26 april 2011

Spelet med Matematik som huvudingrediens...


Vi har recenserat ganska många "vanliga" spel såsom beat-score och bangames, och vi på SiP tycker att det är dags att recensera ett spel som har en lite annorlunda spelidé nämligen Matematik. Det händer inte särskilt ofta att spel med dessa orsaker är skoj, men detta spel som vi ska recensera är något utöver det vanliga!


"Du kanske var duktig på matte i skolan, men har du kvar kunskaperna idag?"






Problem med Apprecensioner-sidan + allmän info

Under de två senaste dagarna har vi haft lite problem med sidan "Apprecensioner", blivit enormt stora mellanrum, bilder har inte kommit upp som de ska osv. Vi har gjort vad vi kunnat för att lösa problemet men hittills ser det konstigt u på den sidan. Men det hindrar ju inte Er från att läsa den sidan utan det är bara att scrolla ¨neråt tills man kommer till texten. Varför dessa komplikationer uppstår är fortfarande okända men vi hoppas att sidan ser normal ut inom de senaste dygnen. Ville bara säga det så att ni inte går och undrar varför det ser ut si och så.


Annars då, jo sajten flyter på som vanligt - idag kommer det upp ett inlägg, eventuellt två. Dessutom så har vi en intervju inplanerad med en känd och trevlig person som vi hoppas ska gå bra. 


Sedan är det ju så att vi försöker anpassa oss efter era önskemål, idén med sajten är ju att hjälpa Er därute, med apps som ni inte vågat testa eller bra Cydia tweaks till exempel, och för att kunna hjälpa Er behöver vi era synpunkter, önskemål, tips mm. och därför - TVEKA INTE ATT MEJLA!! :)


swedishiphone@hotmail.se  

Vi kollar mejlen dagligen så det finns ingen risk att mejlet blir liggande i inboxen.


Yes, och sedan var det en sak till, TIPSA POLARNA; SLÄKTEN; GRANNARNA och Gud vet vad - ju mer folk, desto bättre motivation och bättre update :)




Aja, nu ska vi inte störa er mer, ny recension kommer inom en halvtimme så CHECK OUT :)


/SwedishiPhone T.E.A.M

måndag 25 april 2011

3 grymma apps som är GRATIS





Vi har ju tipsat om rätt mycket betalapps vilket är rätt naturligt med tanke på att utbudet av betalapps är större än utbudet av gratisapps. Men bara för att gratisförrådet är mindre betyder det ju inte att det bara finns bra betalappar utan det finns ju ett antal godbitar i FREE-spalten, och vi tänkte recensera tre av dem...





söndag 24 april 2011

Shape Puzzle - effektiv app på långa bilresor

Ni kanske ska ut och åka på bilresa med barnen/syskonen och vet vad som kommer hända; barnen kommer bli otåliga. Vad gör du?

lördag 23 april 2011

Appen som sköter din sömn


Har du någon gång vaknat upp och känt dig utvilad?

Det händer väldigt sällan och man vill ju vakna upp pigg som en mört. Problemet är att man vaknar när man sover som djupast, men hur kan man lösa det? Jo genom en app som kallas Sleep Cycle. Det enda du behöver göra är att innan du lägger dig så ställer du in vilken tid du ska vakna imorgon och appen tar en marginal på en halvtimme innan. Sedan är det bara att somna... Och på morgonen så vaknar du förhoppningsvis som en ny människa.